آموزش ساخت شمع (شمع سازی), نکات مهم شمع سازی

آموزش ساخت شمع کدوی معطر

آموزش ساخت شمع کدوی معطر

امروز قصد داریم تا با آموزش ساخت شمع کدوی معطر در منزل شما رو آشنا کنیم. پس بدون معطل کردن وقت شما عزیزان این آموزش را شروع می کنیم.

مواد مورد نیاز برای ساخت شمع کدو

– کدو حلوایی کوچک
– چاقوی تیز
– ظرف شیشه ای بازیافتی برای ذوب موم
– ۲ فنجان موم زنبور عسل
– فتیله شمع با کف فلزی
– اسکوپ خربزه
– سیخ کاهی یا چوبی برای نگه داشتن فتیله شمع در جای خود
– ۱/۲ قاشق غذاخوری میخک آسیاب شده یا کامل
– ۱ قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
– ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
– قاشق پلاستیکی برای هم زدن موم داغ و ادویه
– نوار نقاشی برای محکم کردن نی روی کدو تنبل

آموزش ساخت شمع کدو تنبل

مرحله ۱: کدو تنبل را به اندازه ۱/۳ از قسمت بالا برش دهید. پس از این کار تفاله های داخل کدو را برداشته و آن را تمیز کنید. برای بهتر شدن این کار کافیست اسلوپ خربزه را برداشته و داخل و کناره های کدور را بتراشید. س از تمیز شدن داخل کدو، قسمت فلزی فتیله را در پایین کدو قرار داده به طوری که محکم در جای خود بماند.

در ادامه فتیله را دور نی بپیچید و سپس بگذارید روی کدو تنبل قرار بگیرد تا برای موم ذوب شده آماده گردد. با چسباندن آن به کدو تنبل با نوار نقاشی آن را در جای خود نگه دارید. کدو تنبل تو خالی را کنار بگذارید. حالا نوبت به ساخت موم معطر رسیده است.

آماده سازی موم و معطر کردن پارافین ذوب شده

۲ فنجان موم زنبور عسل را اندازه بگیرید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید. با این حال، هر بار ۱ فنجان موم را ذوب کنید. ۱ فنجان گلوله موم را بردارید و در ظرف شیشه ای قرار دهید. شیشه را با گلوله ها در مایکروویو قرار دهید.

مهم: یک حوله کاغذی روی شیشه قرار دهید تا مایکروویو خود را تمیز نگه دارد.

در ادامه به مدت ۲ دقیقه موم را در مایکروفر قرار دهید. سپس با فواصل ۱ دقیقه ای در مایکروویو موم بعدی را قرار دهید تا آب شود. پس از ذوب شدن اولین فنجان، یک فنجان دیگر از گلوله‌ های موم را داخل شیشه قرار دهید و در فاصله ۱ دقیقه این کار را ادامه دهید. ممکن است در مجموع ۵ دقیقه طول بکشد تا در مایکروویو ذوب شود.

معطر کردن شمع کدو حلوایی

در حالی که موم در حال ذوب شدن است، میخک، دارچین و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. زمانی که موم کاملا ذوب شد ادویه ها را داخل آن بریزید. از یک قاشق یک بار مصرف برای مخلوط کردن ادویه ها با موم استفاده کنید.

مراقب باشید: این فرآیند بسیار داغ است! ممکن است این مرحله برای شما سخت باشد برای راحتی در کار و بهتر شدن فرآیند معطر سازی در این بخش کافیست مقاله رعایت نکات ایمنی و ایمنی در شمع ها را مطالعه فرمایید.

 

مرحله آخر آموزش ساخت شمع کدو حلوایی

پس از مخلوط شدن کامل موم و ادویه ها، مخلوط موم را داخل کدو حلوایی بریزید. اطمینان حاصل کنید که فتیله در مرکز کدو تنبل باقی می ماند. اجازه دهید شمع به مدت ۵ ساعت بماند. هنگامی که موم خشک شد، فتیله را تا حدود ۲ الی ۳ سانتی متر بالای شمع کوتاه کنید.

امیدواریم از این آموزش لذت کافی را برده باشید. لطفا تجربیات خود را در رابطه با ساخت شمع کدو حلوایی در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

برای ثبت نظر کلیک کنید
[تعداد نظر: 0 میانگین امتیاز: 0]

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.