شمع آرایی, شمع درمانی, کاربرد شمع

آداب روشن و خاموش کردن شمع

نکاتی ناب در مورد شمع

تو نگاه اول شاید عجیب به نظر بیاد که استفاده از شمع هم برای خودش روش و دستورالعمل داره!! قبل اینکه آداب استفاده از شمع رو براتون بگم این تصاویر رو تو ذهنتون مرور کنین:

مثلا شمع قلمی خودتون رو اینجوری استفاده می کنین که یه فندک گرقتین و روی فیتیله انداختین و بعدش بذاریین بسوزه. موقع خاموش کردن هم با یه فوت شیک و مجلسی روی شعله، کار رو تموم کنین…

اما واقعا اینجوری حس خوبی به شما منتقل میشه؟ مگه روشن کردن شمع برای ایجاد آرامش و انتقال انرژی مثبت نیست؟ الان شما حس خوبی از استفاده شمع گرفتین؟

یه حقیقتی در مورد شمع هست که هیچ کسی به ما نگفته. اون حقیقت حس فشنگیه که از روشن کردنش میگیریم. اگر میخوای اون حس خویه نصیبت بشه ادامه این مطلب رو با من همراه باش تا چند تا تکنیک برای استفاده از شمع بهت بگم.

۱.محیط روشن کردن شمع رو باید آماده کنی

فضا باید آروم و با نور کم باشه، یا هیچ صدایی نباشه یا نهایتا یه موزیک آرامش بخش و ملایم(با صدای کم) پخش بشه. اینطوری ذهن شما از هر چیزی که حواس پرت کنه دور میشه و رو خودتون و حس خوبتون تمرکز میکنه. نور کم از اون جهت اهمیت داره که شعله شمع رو به دقت ببینید. اینجوری نور و حرکت شعله شما رو مجذوب خودش میکنه و همین رقص شعله یعنی آرامش…

2.جای شمع باید طبیعی باشه

هر چی که به سمت طبیعت و وسایل طبیعی بریم سلامت و روح ما بیشتر میشه. فلسفه سوختن و شعله و شمع هم همینه: آرامش و سلامت روح و روان. حالا اگه علاوه بر خود شمع بیایم از جاشمعی چوبی استفاده کنیم چی؟ حس درخت و چوب رو به ما منتقل میکنه. این انرژی مثبت طبیعت به ما هم منتقل میشه و حال ما رو خوب میکنه. دقت و ظرافت جاشمعی باید خیلی بالا باشه تا ظاهر زیبایی به شمع ببخشه.

3.بی خیال فندک

راه ساده و دم دستی همون فندک های سیگار یا آشپزخونست اما روش درست روشن کردن شمع، با کبریته. شما میتونین از کبریت های معمولی هم استفاده کنین. اما استفاده از کبریت های دکوری بهترین کاره. کبریت های دکوری طول بلند تری دارن و حس بیشتر و بهتری رو حین روشن شدن خودش و روشن کردن شمع به شما منتقل میکنه. علاوه بر اون این کبریت ها طرح های جذابی دارن که ان ها رو از نمونه های عادی متفاوت میکنه.

4.نه به فوت کردن

میدونی چرا؟ دلیل تجربی داره. چون فوت کردن، پارافین ذوب شده زیر شعله رو پرت میکنه بیرون و همین باعث میشه دور و بر شمع شما کثیف بشه. همون پارافین ذوب شده به صورت اشک روی دیواره شمع میشینه و ظاهر شمع شما رو خراب میکنه. همه این ها به کنار حیف حال خوب شماست که با فوت کردن خراب بشه…

من به شما بک وسیله پیشنهاد میکنم که کارش خاموش کردن شمعه. اسنوفر شمع که بهش شمع خاموش کن هم میگن خیلی تمیز و اصولی شمع شما رو خاموش میکنه بدون ذره ای پاشش پارافین، ایجاد اشک و خراب شدن انرژی. با قرار دادن اسنوفر روی شعله، شمع به سرعت خاموش میشه تو همون حرکت اول.

5.معجزه ای به نام تریمر

شاید بگین بعد خاموش کردن شمع هم مگه مرحله ی دیگه ای هست؟ آره هست و اونم کوتاه کردن فیتیله برای خاکستر نشدن اونه. اگر فیتیله بعد خاموش کردن خاکستر بشه، دفعه ی بعدی که روشنش میکنین اشک و دود میده. چون شعله موقع روشن شدن دوباره، تلاش میکنه تا بزرگ بشه و برای این بزرگ شدن پارافین زیر خودشو بیش از حد ذوب میکنه. همین موضوع سوخت منظم و یکدست رو از شمع میگیره.

اما چاره چیه؟ تریمر شمع بهترین وسیلست که خیلی اصولی و تمیز، فیتیله رو کوتاه میکنه. کافیه بعد از خاموش کردن شمع، فیتیله سوخته شده رو باهاش کوتاه کنین و اجازه ندین فیتیله برای خودش دود کنه و خاکستر بشه.

حس و حال خودتون موقع استفاده از شمع چجوریه؟

از این تکنیک ها تا حالا استفاده کردین؟

برای ثبت نظر کلیک کنید
[تعداد نظر: 3 میانگین امتیاز: 4]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در حال بارگیری کپچا...